Van Limpt stalinrichting B.V.

Van Limpt stalinrichting B.V. produceert en monteert klantgerichte oplossingen voor de varkenshouderij. Dit doen wij voor de complete binnenbouw van uw stal. Dit maakt ons uniek, wij gaan verder als alleen het leveren van stalinrichting, feitelijk realiseren wij stalsystemen. Denk daarbij aan Mestschuif systemen, vloeren (Ook beton & het vervangen ervan), inrichting, Custers ventilatie plafonds, tussenwanden, luchtkanalen,  luchtinlaten, kozijnen, etc.  Door deze unieke mix zijn wij als geen ander in staat uw nieuwbouw of renovatie project te leiden, hierbij heeft u als varkenshouder slechts 1 aanspreekpunt.

De geschiedenis

Van Limpt stalinrichting vindt zijn oorsprong in 2008.  Jelle van Limpt, voormalig werkzaam als zzp’er in de agrarische sector,  totdat  er in 2008 een werkgever aan hem vroeg zijn stalinrichting in zijn nieuwe vleesvarkensstal te monteren. Dit project werd met beide handen aangegrepen en met hulp van bevriende zpp’ers werd de inrichting geplaatst. Al snel belden er verschillende boeren uit de regio midden en west Brabant op om ook hun stalinrichting te plaatsen en deels te leveren, na het horen van de goede reacties. Vandaag de dag is “van Limpt stalinrichting” uitgegroeid tot een gerenommeerd stalinrichter met meerdere vaste montage ploegen, een netwerk van gerenommeerde leveranciers en een uitgebreide werkplaats waar alles op maat en naar wens gemaakt kan worden.

‘’Groots door klein te blijven’’

Hoewel ons bedrijf het afgelopen decennia hard gegroeid is, blijven we nog steeds een relatief klein bedrijf met circa 30 medewerkers. Dit merkt u aan onze persoonlijke en informele omgang met u als klant, zowel vanuit het bedrijf als vanuit onze montage ploegen. Ook in onze producten merk je dit, alles is maatwerk en leverbaar zoals u het wilt.

Hoe wij werken

Wij vinden direct  en informeel contact met u als klant belangrijk. Zodoende weten wij vanaf het eerste moment uw wensen en uitgangspunten, hierin kunnen wij u adviseren en aanvullen vanuit onze ervaring. Aan de hand van deze informatie volgen onze offertes en 3D tekeningen welke wij met u bespreken. Op deze manier weet u waar u aan toe bent, en vooral wat er nou precies gemaakt gaat worden. U kunt bij ons 3D door uw nieuwe stal lopen, nog voordat er 1 stuk ijzer bewerkt is.

Productie & producten

Wij beschikken over een uiterst moderne werkplaats waarbij wij voortdurend investeren in het automatiseren van onze productie processen. Alle onze producten worden CNC  geproduceerd waardoor onze producten altijd maatvast en van hoge kwaliteit zijn.

‘’Lang nadat de prijs vergeten is, wordt de kwaliteit herinnerd…’’

Wij kiezen er als bedrijf voor om onze producten zelf te produceren. Hierdoor hebben wij de kwaliteit zelf in de hand en kunnen wij de materialen hiervoor op de west Europese markt verkrijgen, hierdoor zijn wij altijd verzekerd van een goede kwaliteit grondstof voor onze eigen productie

Ook de producten welke wij inkopen (denk hierbij aan vloeren, kunststoffen etc) kopen wij enkel en alleen bij west Europese gerenommeerde producenten. Met deze toeleveranciers hebben wij een jarenlange relatie en zij staan achter hun product, ook als deze producten gemonteerd zijn in uw stal…

Montage van projecten

‘’ Wij durven te stellen dat er geen enkele stalinrichter in Nederland of België zo goed is ingericht op de binnenbouw (zowel nieuwbouw als renovatie) als Van Limpt stalinrichting’’

Wij werken zowel op uurloon als op aangenomen werk, dit doen wij tegen aantrekkelijke tarieven, dit kunnen wij, omdat wij voortdurend investeren in arbeidsbesparende machines, denk hierbij aan een eigen vereijker, kranen, wielladers, krachtig accu gereedschap en eigen transport. Dit maakt ons uniek, wij durven te stellen dat er geen enkele stalinrichter in Nederland of België zo goed is ingericht op de binnenbouw (zowel nieuwbouw als renovatie) als Van Limpt stalinrichting. Klik voor een overzicht van montage werkzaamheden en de machines ervoor hier.

Ons werkgebied

Wij opereren voornamelijk in Zuid-Nederland en Belgisch Vlaanderen, maar ook projecten buiten deze regio pakken we graag aan. Dan wel met of zonder overnachtingen.

 

bekijk projecten