Over ons

De geschiedenis

Van Limpt stalinrichting vindt zijn oorsprong in 2008.  Jelle van Limpt, voormalig werkzaam als zzp’er in de agrarische sector,  totdat  er in 2008 een werkgever aan hem vroeg zijn stalinrichting in zijn nieuwe vleesvarkensstal te plaatsen. Dit project werd met beide handen aangegrepen en met hulp van bevriende zpp’ers werd de inrichting geplaatst. Al snel belden er verschillende boeren uit de regio midden en west Brabant op om ook hun stalinrichting te plaatsen en deels te leveren, na het horen van de goede reacties. Vandaag de dag is "van Limpt stalinrichting" uitgegroeid tot een B.V. met meerdere vaste montage ploegen, een netwerk van gerenommeerde leveranciers en een uitgebreide werkplaats waar alles op maat en naar wens gemaakt kan worden.

Groots door klein te blijven

Hoewel ons bedrijf de laatste tijd hard gegroeid is, blijven we nog steeds een relatief klein bedrijf. Dit merkt u aan onze persoonlijke en informele omgang met u als klant, zowel vanuit het bedrijf als vanuit onze montage ploegen. Ook in onze producten merk je dit, alles is maatwerk en leverbaar zoals u het wilt.

Hoe wij werken

Wij werken zowel op uurloon als op aangenomen werk, dit doen wij tegen zeer scherpe prijzen. Hierbij is alles bespreekbaar, zoals alleen leveren van producten, alleen monteren of natuurlijk beide. "Van Limpt stalinrichting" verzorgt alle denkbare werkzaamheden in en rondom uw nieuwbouw, maar ook renovatiewerkzaamheden pakken wij met beide handen aan. Zonder u als klant onnodig lastig te vallen geen 8 tot 5 mentaliteit en tegen scherpe prijzen.  Wanneer er toch onverhoopt problemen of storingen mogen ontstaan staan wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar om het op te lossen, omdat storingen en problemen zich nu eenmaal niet houden aan kantooruren.

Ons werkgebied

Wij opereren voornamelijk in Zuid-Nederland en Belgisch Vlaanderen, maar ook projecten buiten deze regio pakken we graag aan. Dan wel met of zonder overnachtingen.

Bekijk hier onze folder.

© 2019 Van Limpt Stalinrichting B.V.   |   Algemene Voorwaarden   |   Sitemap
design: Rightside   techniek: Jdproductions